Virtahevot olohuoneessa

Olipas projekti, viimeperjantainen möhköfanttien haku postista. Oli tarkoitus kuskata ne veljen autolla, mutta siitähän oli mennyt juuri sopivasti takaluukku rikki. Ei auennut lainkaan. Päätimme sitten soittaa taksin; jostain syystä bussi ei käynyt edes mielessä. Kuulostaako tutulta? Tila-/invataksia ei ollut saatavilla, joten taksikeskuksesta tarjottiin lähettämään farmarimallinen kyyti paikalle.

FatboyTaksin takapenkkejä ei saatu Kullan ja taksikuskin yhteisistä yrityksistä huolimatta kunnolla kumoon, joten kiitimme kuskia ja päätimme kantaa laatikot kotiin. Siinä kuluikin tovi käsiä poltellessa. Jättilaatikoista oli huono saada kunnollista otetta. Eihän ne paljoa painaneet, mutta kymmenen kiloakin on todistetusti ilmaa enemmän.

Kuvassa toinen raahaamistamme laatikoista. Henkilö kuvassa on lähes kaksimetrinen, mikä antanee jonkinlaisen käsityksen mittasuhteista. ISOJA olivat. Tai ovat, miten sen nyt ottaa.

Innoissamme purimme laatikoiden sisällöt lattialle, mitä seurasi ensimmäiset epäilevät katseet. Ei noi nyt oikein näytä hyvältä, tuollaiset rumat möhköfantit. Mainoskuvissa niissä istui muuten aina joku ihminen, yksinään näyttävät vähän orvoilta. Vai onkohan vika tässä kämpässä? Miten tähän saa hyvän istuma-asennon? Ai näin. Tää on kyllä tosi kestävää kangasta ja helppo pyyhkäistä liat pois. Nää voi pestä koneessakin, jos tarve tulee. Tällainen on myös tosi monikäyttöinen. Mieti nyt kuinka hyvät nää on lastenhuoneeseen sitten joskus. Joo, vähänkö oisin ollut innoissani, jos mulla olis ollut pienenä tällainen!

Muutaman tunnin Fatboy-istumiskokemuksella selkäni oli kipeämpi kuin aikoihin. Kyllähän me käytiin kaupassa koeistumassa ennen ostopäätöstä ja hyvältä tuntui. Vaan miten muutaman minuutin istumisen perusteella mitään voisikaan sanoa. Kun tällä hetkellä nukun jo seitsemäsosan öistäni futonilla ja loput varapatjalla, en haluaisi enempää selkäni kestävyyttä testata. Varsinkin kun kotoa löytyy jo sohva (tosin eri värisenä kuin kuvassa), joka näyttää kivalta ja toimii todella loistavasti vierassänkynä. Vaan ei siinä hyvä istua ole. Pakko siis vain myöntää tappio ja lähettää möhköt takaisin sinne, mistä tulivatkin.

Ai, ei ne maksakaan palautuksen postikuluja, jos ulkomailta lähettää. Onneksi nuo näyttää maksaneen vain 22€/laatikko tännepäin, ei se nyt niin paha ole. Katsotaan, mitä Posti/Itella sanoo aiheesta. Economy-paketti kuulostaa hyvältä. Tän kokoisia paketteja ei sillä tosin voi lähettää, mutta tarkistetaan hinta maksimikoolla, kai se antaa jotain osviittaa. Yhteensä 97,00€. Huh. Tuolla Global Courier -tavaralähetyksellä voi näköjään lähettää isompiakin paketteja. Ai, ei muuten riitä maksimimitat siinäkään palvelussa. Katsotaan nyt kuitenkin hinta ihan mielenkiinnosta, taas maksimikoolla. 1271,20€.

Tungin ne takaisin laatikoihin. Out of sight, out of mind. Kuningasideoita? Anyone?

P.S. Suljen tuon kyselyn torstai-iltana ja vedän vastauksenne ja kommenttinne sen jälkeen yhteen. Vastauksia on tullut yli odotusteni :)

Advertisement

8 thoughts on “Virtahevot olohuoneessa

  1. Pyysit kuningasideoita, enpä oikein muuta keksi kuin että pistä myyntiin vaikka Huuto.netiin tai sitten myy tämän blogisi kautta? Kun kyseessä on kuitenkin nimekäs design-tuote, niin eiköhän joku ne kotiinsa halua lunastaa, varsinkin jos saa vähän edullisemmin kuin kaupasta. :)

  2. Itse oon miettinyt just Huuto.netiä parhaana vaihtoehtona. Ehdottivat itse asiassa tuolta firmastakin, mistä tilasin, että myy eBayssä (kun kinusin ilmaista palautusta). Ongelmana tässä vain on se, että potentiaalisista ostajista saattaa tällä paikkakunnalla olla pulaa. Ja jos ostaja löytyisi kauempaa, edessä olisi taas sama postitusongelma.

    Eiköhän joku nuo halua. Ihan hyvä tuote mielestäni edelleen, mut ei vain sovi meille. Ja kyllä, varmasti saa paljonkin edullisemmin kuin suomalaisista kaupoista.

  3. Eipä minullekaan oikein mitään kunigasideaa tule mieleen, Huuto.net lienee ainut toivo. Toivottavasti ostaja löytyy, ja jos myyt paljonkin halvemmalla kuin Suomesta ostettuna, voi ostaja olla jopa valmis hakemaan fatboyt pidemmänkin matkan päästä. Inhottava tilanne kyllä, kun se pitkään haaveiltu ja pohdittu tavara ei näytäkään kotona siltä, millaisena sen on mielessään kuvitellut…no onpa testattu ainakin! :)

  4. Huuto.netiä minäkin ehdottaisin ja lisäksi myös Keltaista Pörssiä. Lisäksi tuli mieleen, että joidenkin sisustuslehtien nettisivuilla on myyntipalstoja. Esim. Avotakan sivulla on Kulmakauppa, jossa voi myydä huonekaluja.

  5. Voi harmi kun ei teidän käyttöön sopineet nuo… Meillä on myös tuo fatboy. Mutta nopeasti säkki kyllä läsähtää ja jo nyt tuntuu, että pitäisi hankkia lisää tuota sisämateriaalia. Muuten olemme olleet tyytyväisiä. Toivottavasti saat säkille uuden omistajan.

  6. Päivitysilmoitus: Nenän edestä vietyä « Aikuistumassa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s