Sitä sun tätä

Kuten joku ehkä on huomannut, olen kirjoitellut tänne viime aikoina mitä sattuu. Haluaisinkin nyt tietää, häiritseekö tämä kyseinen mitä sattuu teitä? Tein tuohon sivupalkkiin kyselyn, jonka vastausten perusteella saatan vetää vähän yhtenäisempää linjaa juttuaiheissani jatkossa. Ehkä.

Mulla on omat epäilyni siitä, mitkä nousee suosikeiksi. Katsotaan osuuko. Tämän helpommaksi ei vastaaminen tule – kommentoidakin saa.

Advertisement

4 thoughts on “Sitä sun tätä

  1. Rehellisesti, vauvahaaveet. Seuraavaksi ”mitä sattuu” – niitähän on ollut ihana lukea! Sisustusjutut on kans <3, ihana kun linkkaat myös sisustusblogeihin, ne olivat olleet viime viikkoon asti minulle hiukan harmaampi alue.

  2. Siis minua ei ainakaan häiritse, että kirjoitukset ovat ”sitä sun tätä”. Ei käy yksitoikkoiseksi. Punaisena lankana on kuitenkin ollut nuoren naisen elämä ja siihen liittyvät asiat (niin työelämä kuin vauva-asiatkin). Osaat kuitenkin pitää ”homman kasassa” ja blogi on mielestäni yhtenäinen. Kiitos siitä, kirjoituksiasi on mukava lukea! :)

  3. Mielenkiintoista kuulla miten koet aikuistumisen. Itsellä on kai sama vaihe päällä. Ensimmäinen työpaikka valmistumisen jälkeen, uudella paikkakunnalla, melko yksinäistä on toisinaan ja onkohan tämä nyt ihan sitä mitä halusin -mietteet painavat päälle. Eli jatka ihmeessä samaan malliin. Tsemppiä sinulle, minulle, meille jokaiselle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s