Hoping the sun will at least look at me

M3Koskapa pitkän loman jälkeinen paluu töihin ja jälleen kerran kauas kaikesta ei ole parasta elämässä juuri nyt, jollain sitä elämää pitää paremmaksi taikoa. Siinä auttavat esim. kaksi tummanharmaata Fatboyta, joita odotan saapuvaksi Saksanmaalta päivänä minä hyvänsä sekä kaksi kappaletta Tunto Designin M3-istuinta/säilytintä. Meillä nuo laatikot toimivat tällä hetkellä kakkoskodin sohvapöytinä (=saavat Fatboyt kavereikseen), jatkossa sitten yöpöytinä. Yöpöytiä emme ole koskaan aiemmin omistaneet eikä niitä nykyiseen makuuhuoneeseemme mahtuisikaan. Mutta joskus vielä on moisellekin luksukselle tilaa.

OrigoKaivellessani kuvaa M3:sta huomasin Finnish Design Shopin etusivulla mainostettavan Iittalan Origo-sarjaan tulleita uutuuksia: Iittalan Origo-astiasto täyttää vuonna 2009 10-vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Alfredo Häberli suunnitteli uuden raikkaan värityksen, jossa yhdistyvät kaikki Origo-sarjan värit. Juhlavuoden astioissa on Origo 10-v. pohjaleima.

Alkuun katselin vähän hölmistyneenä, että mitä ne nyt on menneet tekemään (vieläkin katkerana siitä, että menivät muuttamaan ison Kartion muotoa rumemmaksi – mitä ilmeisimmin Kaj Franckilta kysymättä). Sit aloin tykätä: noissahan on ideaa. Ostin Kullalle lahjaksi oranssia Origoa aikana, jolloin muita värivaihtoehtoja ei vielä ollut tarjolla. Nykyisestä värikavalkadista en enää samaa valintaa tekisi, mutta meneehän nuo. Ja iloisena totean, että uusi juhlavuoden väritys kävisi tosi hyvin juurikin oranssin Origon kanssa. Kun taas esim. beigen parina tuo näyttäisi varmaan vähän hölmöltä. Kuinkahan kauan noita mahdetaan myydä?

Päivän biisi: Moby, Slipping away

Kuvat ja lainaus täältä.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s