Ihanuus

Olen viime viikkoina hurahtanut sisustus- ja designblogeihin, mikä on vallan piristävää vaihtelua esim. muotiblogeille, joita olen aiemmin erehtynyt selailemaan aivan  liikaa. Mikä siinä onkin, että  Blogilistan omista suosikeista on vaikea poistaa sellaisia sivustoja, jotka ei oikeastaan kiinnosta saati tarjoa inspiraatiota. Muutaman sain sentään lujalla tahdonvoimalla poistettua.

Selaillessani Sisustusta ja sitruunoita -blogin arkistoa löysin maininnan ranskalaisesta Domesticista ja olin myyty. Ollaan käyty Kullan kanssa aiemmin keskustelua sisustustarroista, jotka on mielestäni hienoimmillaan erittäinkin innostavia, Kullan mukaan ne ovat teinisisustusta. Toin keväiseltä Pariisin-matkaltani tuliaisiksi suurta jalkalamppua esittävän mustan tarran, joka ei ole edelleenkään päässyt paketista seinälle asti. Sen kohtalona taitaa olla kakkoskotimme koristaminen; ajattelin raahata sen huomenna pois täältä muun tavarakasan mukana.

iloseinä

Mutta siis: ei voi olla elämä kuin pelkkää hymyä, jos seinällä on meneillään vieressä näkyvä iloittelu :) Tuo vaatii toki seurakseen pelkistetyn sisustuksen, mutta siihenhän tässä muutenkin pyritään. Domesticin valikoimissa on mukana myös suomalaisten Klaus Haapaniemen ja Kustaa Saksin kuvia, ei kylläkään tällä hetkellä sellaisia, joita omaan kotiini haluaisin.

Sattumoisin myös Musta tuntuu -blogin Spots kirjoitteli eilen vieneensä jo aiemmin käytännön tasolle tilauksen, josta itse vasta haaveilen. Seinälle asti ei sielläkään sisustustarrataide tosin vielä ole päässyt :)

Kuva Domestic.

P.S. Päivitin myös tuota oikealla alhaalla näkyvää linkkilistaa.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s