Taas mennään

Löysin tässä lomaillessani yhden kiintoisan blogin seuraamieni listaan: 2h+k. Tytön tyylitaju tuntuu menevän melko lailla yksiin omani kanssa. Kullallekin löytöni esittelin ja neureskeltiin yhdessä, että joku muu kirjoittelee juttuja Kullan päästä. Ettäs kehtaa! Aika monta muutakin blogilöytöä olen viime viikkoina tehnyt, ehkäpä listailen niitä joku kerta myöhemmin iloksenne.

Kaikenlaista stressaavaa asiaa on mielessä, lähinnä iltaisin sängyssä kääntyillessä. On huono iho (taas kerran), sit töitä pitäis saada jostain vähän muualta kuin susirajalta, keskeneräisiä remonttihommia on aina vain ja lapsikin olis kiva. Sattuu osumaan tähän vuodenvaihteeseen nämä pohdinnat, kas kummaa. Ja kaiken lisäksi menin eilen tonkimaan vanhoja valokuvia, joissa näytettiin Kullan kanssa nuorilta ja elinvoimaisilta. Ei näytetä enää niin paljon, tällaisia laihoja läskejä ollaan. Eikä ne kuvat oikeasti olleet kuin 5 vuotta vanhoja. Huomio sai Kullan kirjoittamaan ostoslistaansa ensimmäiseksi vihreän teen; kahvin juominen saa kuulemma jatkossa vähentyä.

Nyt odottelen typyjä kylään: kellään ei ollut suurempia toiveita illalle, joten päätettiin juhlia vuoden vaihtumista rauhassa meillä. GT-lasit on jo käsissä, huomenna sitten kai odottaa se parempi elämä. Kerrankin stressitön emäntä, jihuu. Siis oikeasti. Kaikesta edellä kirjoitetusta huolimatta.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s