Patja ja hammasharja – sekä saappaat

Lähtö on lähellä, mutta siirrän ajatusta. Siirrän itse asiassa niin paljon, etten halua viikonloppuna tehdä muuttoa tavallista tila-autoa suuremmalla ajoneuvolla. Muutto ajatuksena pitää työntää kauas, näin lienen kaikessa viisaudessani pohtinut. Ilmeisesti viemme Kullan kanssa mukanamme nukkumista varten näin alkuun vain kaksi patjaa lattialle. Tai siis ei mitään ilmeisesti – todellakin, eihän muulle ole autossa tilaa. Kun nyt ensin saan itseni sinne, onhan mulla yksinäiset illat aikaa miettiä, milloin ”oikeasti” muutan. Onneksi tarvittavien tavaroiden miettimisen tuskaa helpottaa viime tammikuussa siihen edelliseen muuttoon tehty lista. Joka löytyy edelleen tietokoneen työpöydältä. Taisin aavistaa, että tarpeeseen vielä tulee.

Tein toissapäivänä ihanan löydön piipahtaessani second hand -kauppaan, jonka olemassaolon olin (toisaalta onneksi) unohtanut. Sain edullisesti mukaani nahkasaappaat by Pertti Palmroth. Hyvässä kunnossa ja väriltään sopivasti mustien kenkien armeijastani poikkeavat. Tallustelin niillä heti tiistai-iltana teatterissa ja pääsevät ehdottomasti mukaan heti ensimmäiseen muuttokuormaan.

P.S. Huomasin tänään, että saappaiden korkolaput olivat murentuneet ja isoja paloja niistä tipahdellut katuun. Pupulandian suloiselle Jennillehän kävi vastikään samoin. Vanhuuden haperuutta. Onneksi luottosuutarini ne mulle varmaankin huomenna jo korjaa. Pikku vaiva.

Advertisement

2 thoughts on “Patja ja hammasharja – sekä saappaat

  1. Mullekin on käynyt usein noin käytettyjen kenkien kanssa, ne on ehkä lojunut jossain kaapin pohjalla vuosia ja sitten kun niitä käyttää ne murenee käsiin. Harmi, koska niitä ostaessa ei voi tietää kestääkö korkolappu kulutusta vai ei..

  2. Suutari osasi kyllä heti sanoa, että muu pohja ei seuraavaksi hajoa. Lienee katsojasta kiinni, en itse pysty materiaaleja noin erottelemaan. Nyt kengät ovat kunnossa taas ja sehän on pääasia. Tulee heti iloinen olo kun vetäisen ne jalkaan.

    Jutun jatkoa odotellessa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s