Ei mitn

Mitäs menin tänään töiden jälkeen tekemään? Raskaustestin. Ei näkynyt mitään, mikä millään tavalla muuttaisi elämäämme juuri nyt. Kuukautiset olis voineet alkaa aikaisimmillaan tänään ja viimeistään pitäis tapahtua tuossa ensi viikon tiistaina, joten ihan liian aikaisin olin testauksineni malttamattomana liikkeellä. Mutta olipahan jännää. Voin edelleen myös tuudittautua ajatukseen, että ei se vielä välttämättä näkyisikään.

Myös toisenlaista kuivuutta on toiveissani viikonlopulle. Ei pitkäkestoista sadetta, kiitos! Korkeintaan virkistävä kuuro tai hentoista ripottelua, joka ei riitä sulattamaan sokerista suloisuuttani. Viime kesän tavoin olemme lähdössä voimainkoitokseen; aikeissamme on pyöräillä Hämeen Härkätie päästä päähän. Seura on viime vuodesta vaihtunut, vauvamaha estää eräältä neidolta polkemisen. Vaan ei minulta ainakaan vielä, mehän mennään ja lujaa.

Advertisement

2 thoughts on “Ei mitn

  1. Hei, älähän kaadu nainen :) Kiitos peukuista! Tänään sainkin sitten jo vastauksen, jotta projekti sirtyy. Ehkä sit ens kuussa. Voinpahan juoda hyvällä omallatunnolla kotona odottavat punaviinit pois.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s