Kerran kaukana

Kun istuu seitsemän tuntia junassa saman päivän aikana, mikään musiikki tai kirjallisuus ei riitä ajamaan pois tylsyyttä. Nukkuessaan saa niska-hartiaseudun jumiin välittömästi, joten tylsyyden hävittäminen uniin ei onnistu.

Kävin eilen toista kertaa tulevalla työpaikallani. Mulla on epäilykseni työn sisällöstä ja vastuullisuudesta. Jotain hyvääkin: työpaikalla on lähimpinä työkavereina kaksi nuorta miestä, jotka vaikuttavat mukavilta. Toivottavasti ensivaikutelma heidän kohdallaan pätee jatkossakin. Helpottavaa, että työtovereina on muitakin kuin keski-ikäisiä tätejä, jotka osaavat tunnetusti juoruamisen jalon taidon. Hyvä henki työntekijöiden kesken voi korvata monta muuta puutetta.

Kävelin myös uuden kakkoskotini ohi; todellakin toivon, että työmiehet saavat urakkansa valmiiksi aikataulun puitteissa ja talo on syyskuun alussa muuttovalmis. Tällä hetkellä parvekkeita edustavat pelkät betonitasanteet, ei puhettakaan kaiteista saati parvekelaseista. Haaveissani saan lasitetun parvekkeen, mutta tämä haave ei valitettavasti tietoon perustu. Asunnon sijainti on joka tapauksessa hyvä: kävellen töihin viitisen minuuttia, torille kymmenen.

Seuraavasta päätellen vaikutan olevani innoissani elämäni uudesta käänteestä, joka johdattaa minut kauas pois: tänään selailin töissä avoinna olevia työpaikkoja. Ja toivoin, että ensi viikolla saisin aihetta käyttää elämäni ensimmäisen raskaustestin. Vaan enpä usko, että ihan heti onnistaa kummankaan suhteen. On kuitenkin jotenkin helpompaa olla ja elää näiden haaveiden kanssa. Ja totuteltava epävarmuuteen yhdessä sun toisessa asiassa.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s