Suomen Posti

Tilasin tuossa aiemmin keväällä vaatteita Zoovillagesta. Olemme Kullan kanssa tilanneet sieltä useasti aiemminkin, eikä toiminnassa ole ollut valittamista. Nyt aloin kuitenkin huolestua, sillä palautin osan tuotteista jo huhtikuun lopulla eikä luottokorttiani ole vieläkään hyvitetty. Niinpä lähetin ystävällisen kyselyn, missä vika. Vastaukseksi sain, etteivät ole kyseistä pakettia koskaan saaneet. Seuraavaksi tiedusteluja Postiin. Onneksi, onneksi olin palautusta lähettäessäni osannut olla epäileväinen ja pyytänyt kuitin.

Selvitysprosessi vierähti hitaasti käyntiin. Tiedustelin, otetaanko minuun yhteyttä puhelimitse kun jotain selviää. Vastaus kuului: ”Ei, lähetämme tiedon kirjeitse”. No niinpä tietysti, Posti. ”Milloinkahan?” ”Kyllä tässä viikkoja menee”. Asiakas on aina oikeassa, ihanainen Posti. Vai mikä Itella lienee; ei nimi palvelua paranna.

Seuraavana päivänä minulle soitettiin takaisin ja tiedusteltiin tarkempia yksityiskohtia vaatteista: merkki, koko, materiaali, kenkien koron korkeus yms. Sain kuulla epämääräistä selitystä siitä, että paketteja on hajonnut ja on paljon irtotavaraa, joiden joukosta koettavat etsiä. Voivat sitten niiden kaikkien irtokenkien joukosta mittailla, missä on sopivin korko. Huoh. Jos olisin lähettänyt jotain omaa ja henkilökohtaista, olisin hyvin huolissani siitä, missä mahtavat pyöriä. Onneksi nyt ei ole pelissä kuin rahaa. Ja hitunen kiukkua.

Kuulin ystävältäni, että Posti ei korvaa millään tavalla hukkuneita lähetyksiä. Korvauksen saa ainoastaan, jos lähetys on vakuutettu. Niinpä soitin uudelleen Postiin kyselläkseni, miten saan korvauksia, jos tavaroita ei löydy. Käskivät nyt odottaa rauhassa, keskimäärin kolmisen viikkoa menee tällaiseen. Vastauksen saatuani voin tehdä korvaushakemuksen. Jee. Voitte arvata, että teen, jos tarve on.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s