Kiire kaikilla

Voi meidän työyhteisöä. Kun kaikki hukkuvat töihinsä eikä kellään ole aikaa, mihinkään. Haluaisin vaihtaa ajatuksia ammatillisista asioista, kysyä neuvoja. Ihan vaikka vaihtaa kuulumisiakin joskus. Kaipaan sitä, että joku tulee koputtamaan ovelle ja pyytää kahviseuraksi. Itse teen päivittäin ylitöitä enkä ehdi hoitaa edes välttämättömiä. Kokemustahan tänne toisaalta on tultu hakemaan ja tällä vauhdilla tulee tuokin maksimoitua.

Tänään selvisi, että työsopimukseni jatkuu huhtikuussa 4 päivällä aiottua pidempään, wohoo. Kysymys tuli yllättäen, joten lupasin tehdä vielä tuon pätkän. Ihan sama. Jos kysymys olisi koskenut 4 kuukautta, olisinkin jo miettinyt tarkkaan, mitä haluan.

Olisin mielelläni kysellyt esimieheltäni enemmänkin jatkosta, mahdollisista töistä tämän jälkeen. Vastaukseksi kuulin, ettei tänään ehdi jutella. Edes viittä minuuttia. Eikä muuten ehdi seuraavaan kahteen viikkoon, sillä loma kutsuu. Mulla vain sattuu loppumaan työsopimus vajaan kahden kuukauden päästä eikä aikailulle kovin kauaa ole sijaa. Juuri kun olen saamassa edes jollain tasolla otetta uudesta työpaikasta, seuraavaa kärkkymään. Tervetuloa pätkätyökierteeseen.

On näin ollen alettava etsiä töitä muualta, sieltä, missä koti on. Sieltä, missä vietin mukavan syksyn. Onnekseni minulta jo kyseltiinkin, miten olisin keväällä/kesällä käytettävissä. Toivo on siis korkealla ja jos ei heti tärppää, voimiakin voin välillä kerätä.

Toivottavasti ensi kesään kuuluu myös Kulta. Ankean loskakauden voi helpommin viettää yksinäänkin, auringosta haluan nauttia muiden kanssa.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s