Miten tässä nyt suun laittaisi

Tänään oli vapaapäivä töistä, joten saan viettää kotona kokonaiset kolme päivää. Seuraavat kaksi viikonloppua kuluvatkin sitten poissa täältä. Ensimmäisen niistä olemme Kullan kanssa Helsingin suunnalla, jälkimmäisenä saan opiskelukaverini vieraaksi kakkosasuntooni.

Töissä on ihan yhtä kiire kuin aiemminkin ja hommat kasautuvat uhkaavasti. Rutinoitumisesta on kuitenkin jo pieniä viitteitä ja stressitaso sen myötä hieman laskenut. Lisäksi olen käynyt kahdesti hierojalla, mikä tuntuu helpottavan päänsärkyä. Valoa näkyvissä siis, jo oli aikakin.

Siirtyi tuo mun valmistuminen kuukaudella, joten ihan vielä en pääse sitä iloa huutelemaan. Kun alkoi olla liian paljon stressi-itkua päivissä enkä fiksuna ihmisenä sentään viitsinyt itseäni kokonaan hajottaa. Osoittivatpa läheisetkin jo huolestumisen merkkejä mun hyvinvoinnistani.

Huomenna on joka tapauksessa ohjelmassa juhlintaa ihanien ystävien kanssa. Jo aiemmin mainitsemani hilpeä humala kuulostaa edelleen hyvältä. Aamulla kampaaja, sitten shoppailua ja vielä vähän kokkausta iltaa varten.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s