Stressinsietokykyä koetellessa

Ristiriitainen päivä. En ollut töissä vaan yliopistolla. Kuinka helppoa olikaan vain kuunnella koko päivä toisten puheita. Sain tänään myös luvan pitää palkallista vapaata muutaman päivän marraskuun lopulla, kuunnellakseni lisää toisten puheita. Tänään tapasin opiskelukavereitani, joista olen valitettavasti etääntynyt viime aikoina. Jutun aiheet pyörivät töissä ja opinnoissa, henkilökohtaisesta elämästä mainittiin vain ohimennen.

Mutta siis. Törmäsin heti aamulla yliopiston aulassa myös graduohjaajaani, joka kertoi, että olen ollut mielessä. En varmaankaan niin kovin positiivisessa valossa. Ah-dis-tus. Hän oli kuitenkin taas tilanteen huomioon ottaen ihanan ystävällinen: sanoi, ettei halua muodostua lisästressin aiheuttajaksi.

Ai niin, meillä on uusi auto. Tai siis käytetty, mutta eri auto. Kulta kävi vaihtamassa edellisen siihen torstaina. Ajettuaan kymmenisen minuuttia huomasi, että moottorin varoitusvalo palaa. Auto huoltoon, mistä lausuttiin tuomiona, että katalysaattori on rikki ja pitää vaihtaa uuteen. Minähän olen autoummikko, mutta ilmeisen kallis osa on kyseessä, näin on kerrottu. Pitäisi kuitenkin mennä autoliikkeen piikkiin. Huh.

Perjantaina Kulta hukkasi auton toisen avaimen, ilmeisesti talomme pihalle. Siinä sitten jännitimme, kuka kumma on avaimen löytänyt, pysyykö uutukaisemme pihassa ja pitääkö heti maanantaina sarjoittaa lukot uusiksi. Onneksi lauantaina ilmestyi taloyhtiön ilmoitustaululle ”Löydetty auton avain” -lappunen ja saimme taas kerran huokaista helpotuksesta.

Lienee sanomatta selvää, että kotimme vallannut kaaos ei ole kadonnut.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s