Ole hyödyksi, tee jotain.

remontti_2.jpgEilinen ilta meni hukkaan. Koska koko ajan pitäisi tehdä jotain hyödyllistä (mikä tällä hetkellä tarkoittaa vain ja yksinomaan gradua), saan huonon omantunnon siitä, että vietän kokonaisen perjantai-illan turhuuksien parissa. Katselin tv:tä, söin ranskiksia, join limua, surffailin netissä ja selailin löytyisikö Ikean kuvastosta mitään hyödyllistä pikkusälää keittiöömme.

Tämä kaikki oli kieltämättä mukavaa, mutta en saisi. Kaikki kiva tulee sitten kun: kun alkuvuodesta valmistun, kun olen vain töissä ja voin illat omistaa itselle, Kullalle ja ystäville. Kun on vihdoin omaa rahaa tehdä sitä mitä haluaa. Mitähän se sitten on mitä haluan, kaiken tämän välivaihe-elämän jälkeen? Ja ymmärrämmekö ystävieni kanssa enää toisiamme niin kuin ennen kun kaikki ”tärkeämpi” on vallannut alaa heidän tapaamiseltaan?

Kulta seikkailee tämän viikonlopun Helsingissä, minä SPSS:ssä. Konkreettinen esimerkki siitä, miten työssäkäyvän ja (työssäkäyvän) opiskelijan arki eroaa toisistaan. Mutta onhan minulla uudet hiukset torstaisen kampaajan jäljiltä. Jos siitä iloa ammentaisin. Torstai oli muutenkin toivoa täynnä, sillä saimme nyt toisella yrityksellä Ikean PS-kaapin kasaan ilman vaurioita.

Toisaalta minulla on tuossa vieressä myös tyhjyyttään huutava keittiö, josta en tiedä, pitäisikö sille itkeä vai nauraa. Niin kuin koko elämälle. Molempia vuorotellen, mikäs sen parempaa.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s