Edistystä eri saroilla

Työ. Olen ollut nyt muutaman kuukauden nykyisessä työpaikassani ja oppinut valtavasti. Työ on kiinnostavaa, kivaa ja jännittävääkin. Joskus toki vastuu pelottaa ja stressaakin, mutta pidän työn haasteellisuudesta. Tuntuu, että työ antaa minulle enemmän kuin mitä se minulta vie. Tieto oman työn merkityksellisyydestä tuo hyvän olon.

Keittiö. Saimme eilen keittiöön uuden tason ja altaan. Tuolla ne makaavat keittiön lattialla tarkistusmittausten jäljiltä, mutta kertovat konkreettisesti siitä, että jotain tässä tapahtuu. Myös puuseppä kävi tällä viikolla kuuntelemassa lopullisen suunnitelman ja tilauksen; lupaili, että voisi mahdollisesti jo ensi viikolla saada osuutensa tehtyä. Keittiöön on tulossa enemmän tilaa ruokapöydälle, enemmän pintaa työskentelylle. Sekä ehkä se ihan paras ja ehdottomin: tiskikone 8 vuoden käsin tiskaamisen jälkeen.

Opinnot. Gradun välipalautuksen dedis on syyskuun lopussa. Kaksi päivää armonaikaa. Pakollista edistystä (ja hermoromahdusta) odotellessa. Voi helvetti.

Elämä. Kulta puhui eilen kauniisti niistä prinsessoista. Olin myös tilannut esitteen eräästä rakenteilla olevasta asunnosta (eräänä päivänä keittiöremontin aiheuttaessa ahdistusta). Niinpä haaveilimme iltasella tulevasta, mietimme millainen olisi unelmiemme koti.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s