Rahalla saa

Saunat on saunottu ja sen myötä (Kullalla) on hieman parempi mieli. Kuvassa näkyvä kaappi aiheutti rankan työviikon jälkeen päänvaivaa; ohjeet tuli luettua huolimattomasti, peltiä vääntyi ja mieli synkkeni. Ensin itse horjahdin lattialla maanneen osan päälleen, mutta onneksi kyseessä oli takaseinä, ei huolta. Seuraavaksi tuli lommo, ja toinen, ja kolmas kaapin etuosaan. Huono päivä, so to say. Nyt ehkä pitäisi palauttaa tuote liikkeeseen, kertoa kauniisti hymyillen, että rikki oli jo paketissa. Tai sitten katsoa keittiössä jo uutena epätäydellistä kalustetta.

Kulta ei kuulemma periaatteellisista syistä palautusoperaatioon osallistu ja mä en vaan, siis jaksa ja ehdi. Kun pitäisi saada keittiöremontti etenemään (tuonne piti tulla lakanat). Ja sit on se gradu. Ja enenevässä määrin stressiä siitä, mistä löydän itseni vuodenvaihteen jälkeen töistä. Lapista?

Hetki sitten Kulta soitti muutaman metrin päästä, viereisestä huoneesta. Halusi sanoa: ”Mä rakastan sua”, ja se oli hyvä kuulla.

Tällä viikolla on tuntunut aiempaa vaikeammalta herätä aamuisin. Johtunee tuosta pimeyden saapumisesta. Huomenna ei onneksi tarvitse edes yrittää. Nukun, nukun, nukun.

Kuva Ikean sivuilta

Advertisement

2 thoughts on “Rahalla saa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s