Perjantain pukeutumishaaste

Jos nyt vastaisi, kun Onni kerran kauniisti pyytää. Jotenkin koen kyllä olevani blogosfäärin periferiassa; minulle saapuessani haasteet (siis tämä ja se yksi aiempi, johon en saanut vastattua) ovat jo valmiiksi kovin tuttuja muiden blogeista.

Tehtävänanto: Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Palailimme puolisen tuntia sitten Kullan kanssa saunalta. Tällä hetkellä ylläni on ainejärjestömme saunaillan (josta siis pakenin oman talon saunaan) asusta karsittu versio. Ensinnäkin rakkaat harmaanmustat Filippa K:n farkut, jotka ovat lähes päivittäisessä käytössä. Lisäksi violetti pitemmän mallinen t-paita, H&M. Ja sit alusvaatteet tietty, ei muuta. Voi kuinka helppoa oli tämä.

Tämän lähemmäksi muotiblogia Aikuistumassa ei ikinä pääse. Enkä jaksa haastaa, kun tuntuu, että kaikki on jo haastettu. Laiskimus minä.

Ainejärjestön bileisiin mennessäni tunsin itseni vanhaksi. Olenhan sentään viidennen (tai laskutapaa muuttaen jopa yhdeksännen) vuoden opiskelija. Osa uusista opiskelijoista näytti lapsilta. Mutta niin sitä rouvanakin hetken porskutin mukana ja ymmärsin, että olen unhoittanut opiskelukaverini ihan suotta. Pitäisi nähdä useammin, vaikka valmistumisen lähetessä ei automaattisesti heihin tule enää törmättyäkään. Ihan jo ammatillista identiteettiämme vahvistaaksemme. Syyksi riittää myös se, että kivoja ovat.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s