Female bonding

Eilen soitti appi. Soittajan nähdessäni ensimmäinen ajatukseni oli, että hitto, nyt se on tulossa tänne toimittamaan jotain asiaa. Meillä on tämän näköistä ja mun naamasta vuotaa verta. Ei ollut tulossa, kyseli vain vanhan hellamme mittoja, jotta saa keittiöremonttiasiat etenemään tahollaan. Oishan mun se pitänyt tajuta, herra kun on toisella paikkakunnalla töissäkin eikä juuri arkisin täällä pyöri.

Seuraavaksi soitti anoppi; se puhelu poiki teatterireissun tälle illalle. Meni hölmö tunnustamaan, että oli jo soittanut monta ihmistä läpi eikä kellekään sopinut. Että hätävaran roolissa tässä olen, mutta kelvatkoon se minulle :) Opetus nro 1: Älä koskaan paljasta, että ensisijainen seuralainen olisi ollut joku muu, vaan esitä asia niin, että juuri sinut halusinkin mukaan.

Kulta on ainakin tyytyväinen, että me kaksi edes hiukan bondaillaan aina välillä, vaikkei meistä sydänystäviksi asti olisikaan. Kultakin tulee hyvin toimeen oman äitini kanssa. Ihan lähiaikoina sain vastaanottaa Äipältä kehuja Kullasta, ”kun on se niin iloinen ja kohtelias”. Vaikka onhan Äippä toisinaan varsinainen hölösuu, joka kertoi aikoinaan Kullalle ties mitä juttuja lapsuudestani ja luonteestani kun makasin sairaalassa sängyn pohjalla ja nuo kaksi jaksoivat ahkerasti käydä vierailuilla. Opetus nro 2: Älä jätä Kultaasi kahden äitisi kanssa, jos tällä on tapana innostua kertomaan, että ”milla-emeliina on aina just tuollainen, jo pienenäkin se -”.

Mutta sopeuduttava on juttuihin kuin juttuihin, sillä on ne äidit vain niin ihania. Jos vaikka löytäisimme tänään uutta jutun juurta anopin kanssa.

Advertisement

One thought on “Female bonding

  1. Onni haastaa Milla-Emeliinan leikkimieliseen blogiturhuuteen. Käy tsekkaamassa ohjeet mun blogista. Me seurataan sun blogia säännöllisesti. Ollaan sun faneja. :-)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s