Hiisistä ja jatuleista

Eilen kävimme illalla ulkona (wohoo). Ja palasimme kotiin yhdentoista maissa. Kivaa oli, mutta ai myös sitä ihanuutta kun sai kaivautua oman peiton alle lämpimään. Poljimme varta vasten pubiin toiselle laidalle kaupunkia, jotta samassa korttelissa asuva ystäväpariskunta olisi helpommin mukaan houkuteltavissa.

Paikalla olivat yllättäen Kullan vanhemmat. Myös taktiikkamme toimi: pariskunta laskeutui yläkerroksista katutasoon. Heidän lisäkseen saimme seuraamme vielä hetkeä myöhemmin kaksi tyttöstä (tuo aina niin iloisen eloisa parivaljakko), joista toista Kulta innostui haastamaan jälleen kiivaaseen keskusteluun. Puhe hyppelehti hiisistä kartanoiden ja ruukkialueiden kautta jatulintarhoihin :) Jokin kumma siinä on, että nuo kaksi kun kohtaavat, niin sanan sijaa on muiden yhtäkkiä vaikea saada.

Ensi viikolla on tämän tutkinnon puitteissa viimeinen tentti. Paitsi tietty on vielä myös kypsäri, jos gradu joskus valmistuu (huonolta on näyttänyt viime kuukausina). Mutta kypsäriä ei oikeastaan voi laskea, kun se nyt vain on joku turha historiallinen jäänne ja läpihuutojuttu.

Tenttiin tuleva asia kiinnostaa ihan hurjasti; onnistuin siis säästämään tenteistä ”parhaimman” viimeiseksi. Ja monta vuotta on säästettykin. Ainoana ongelmana on tentaattori, joka on aivan liian teoreettinen, pikkutarkka pilkunviilaaja. Tutkija, joka on vieraantunut käytännön töistä. Pitänee siis keskittyä opettelemaan taas hänen oman tutkimusalansa asiat ulkoa. Ja vähän kaikki muutkin asiat. Mitä sillä kokonaiskuvalla tekee, kun voi brassailla termeillä.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s