Voimatonna

Eilen mulla piti olla todella mielenkiintoinen ja jännittäväkin työpäivä, mutta aikataulut muuttuivat ja päädyin kuluttamaan aikaani opiskellen. Päivän saldo ei siis ollut kovin jännittävä, mutta mielenkiintoinen joka tapauksessa. Luin viimeiseen tenttiini ja imin innoissani tietoa myös käytännön työn tueksi.

Innostuksesta huolimatta vireystilani kuitenkin laski laskemistaan. Ensin ajattelin työviikon väsyttävän, sitten epäilin, että lounaaksi syöty surkean pieni pizzan pala veti olon höntiksi. Kotiin päästyäni ja syötyäni olo ei kuitenkaan helpottanut, joten yritin nukkua heikkoa oloani pois. Herättyäni kuumemittari kertoi, että lämpöä on. Yöllä nukuin vielä lähes 12 tuntia, joten unta kertyi yhteensä sellaiset 14 tuntia. Ja tänään päivällä lisää.

Kulta kävi äsken ruokakaupassa ja lähti vielä hakemaan leffaa. Pyysin jotain kevyttä, muttei kuitenkaan yhtä kevyttä kuin viimeksi katsomamme The Holiday, joka oli höttöydessään jo turhauttava.

Katselin äsken ikkunasta, kuinka Kulta käveli kauppaan ja takaisin. On se vain niin gullig kangaskasseineen. Ihan liikaa olemme viime aikoina toisillemme tiuskineet. Pitää vain yrittää: yrittää muistaa olla kiva, reilu ja ymmärtäväinen. Kummankin toisilleen.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s