Olutterapiaa

olutTähän on tultu: töissä käynti väsyttää pään ja virittää hermot niin äärimmilleen, että kotiin tultua illan aloittaminen oluen seurassa tuntuu todella hyvältä ajatukselta. Olen siis vanha ja väsynyt sekä ah, niin tylsä.

Kuten edellisestä voi päätellä, töissä kiire sen kun jatkuu. Toivottavasti viimeisetkin sinnittelijät jäävät pian lomalle eikä kukaan enää nakita minulle lisää hommia. Nämä riittävät, kiitos. Yritän parhaani, mutta aika ei vain riitä. Aiemmin en muista oman lomattomuuteni tuntuneen näin raskaalta.

Kulta ottaa torkkuja ja tuhisee sängyllä tuossa takanani. Oli aistinut väsymykseni (vähemmästäkin valituksestakin käy selväksi ihan kelle tahansa) ja laittanut minulle ruoan valmiiksi kun saavuin kotiin. Ja oli tänään pessyt lattiat ihan vain pikkuruisen vihjauksen tuloksena. Tuollaisten tekojen ansiosta se, että toinen aina vain lomailee kun itse tekee pitkää työpäivää, ei häiritse ollenkaan niin paljon.

Yritän vielä saada houkuteltua veljeni tyttöystävineen meille illemmalla kylään. Sillä tällainen sadepäivä on täydellinen kyläilypäivä, eikös juu. Ja kiva on vieraita kutsua kun on vastapestyt lattiat. Plus että siitä saa hyvän syyn juoda toisen tölkin olutta.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s