Neidot punaviineineen

Ystäväni, jonka valmistujaisia viikko sitten juhlimme, hakee yhteistä asuntoa miehensä kanssa. Ihan yllättäen. Ihan hymyilyttää. Ovatkin jo jatkaneet puolivallatonta hengailuaan niin kauan, että ennemmin tai myöhemmin jompikumpi olisi kuitenkin halunnut jotain merkkiä sitoutumisesta. Tai sitten toisena vaihtoehtona olisi ollut laittaa peli poikki, päättää että ei näin, et sinä ole minua varten.

Tälle suhteelle pidän kovasti peukkuja, olen aina pitänyt. Aina se ei ole auttanut. Kerran menneisyydessä, ajatusten laukatessa kaukana tulevaisuudessa, suunnittelin jo mielessäni puhetta heidän häihinsä. Mikään puheen pitäjä en todellakaan ole, mutta aivoni vain heittivät ilmoille niin monta kaunista ajatusta heistä. Jossain vaiheessa jouduin jo moiset ajatukset hylkäämään. Toivottavasti nyt on parempi tilaisuus ja yhdessä asuminen oikea ratkaisu.

Heille minä tahdon Kullan kanssa kylään, heidän luonaan voivat neidot nauttia punaviintä ja miehet drinkkejä poikineen. Heidän kanssaan toivon nauravani aamuun ja heistä minä tahdon ystäväparin vuosiksi eteenpäin. Olkaahan onnellisia. Ja hei, löytäkää nyt se asunto ennen kuin opiskelijat taas syksyllä valtaavat kaupungin.

Ai niin, lotossa yksi oikein. Huomenna töihin.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s