Yli-ihminen

Kevyt ja leppoisa kesätyö, jonka ohessa jaksan tehdä vielä graduakin. Tai vaikken nyt ihan aina jaksaisi, niin teen kuitenkin, sillä täytyyhän se joskus loppuun saattaa. Hyvä olo itsestä ja ylpeä tunne omasta reippaudesta.

Harhaluulo, unelma ja huijatuksi tuleminen.

Huijannut olen ihan itse itseäni ja myös vähän liikoja luullut. Siitä samasta milla-emeliina-typysestä, joka kaiken hoitaa. Töissä kaatui vähän liikaakin vastuuta ja hommia niskaan kun eräskin, jonka piti kantaa vastuuta, poistui talosta 2½ kuukaudeksi yhdistetylle sairas-/kesälomalle.

En vain jaksa työpäivän aikana suoritetun aivojumpan jälkeen gradun kanssa enää edes venytellä. Viikonloput täytyy viilettää ties missä juhlissa ympäri maata, joten gradu on silloinkin läsnä vain stressaavina ajatuksina. Kotona on kaaos, johon Kullan tänään alkanut kesäloma tuonee helpotusta. Mutta silti.

Täytyy vain yrittää jaksaa. Kohtahan on jo joulu ja mulla on silloin lomaa. Nyt värjään mitäänsanomattoman värisen juurikasvuni pois. Ja varmaankin vähän irvistelen, sillä arka päänahkaparkani saattaa huutaa ja vähän punastuakin. Mutta eipähän tarvitse huomenna häissä rönttöisyyttään hävetä.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s