Uhkailun alkeet

ukkosta ilmassaKirjoitin tuossa taannoin kiukusta ja pettymyksestä, jotka kohdistuivat kamerahuollon setään. Voin kertoa, että tänään olen käynyt samat tunteet jälleen läpi, ihan saman aiheen tiimoilta.

Tällä viikolla tulee kolme viikkoa täyteen siitä kun vein kameran uudestaan huoltoon. Ja koko tämän 1½ kuukauden ajan toinen objektiivi on seissyt samassa liikkeessä, ilman että sille on tapahtunut yhtään mitään. Olisin olettanut viimekertaisen välikohtauksen jälkeen saavani nopeaa palvelua, mutta ei. Toiveajattelua. Koska herrasta ei kuulunut mitään, soittelin tänään, että missä mennään.

Kamera oli edelleen samassa jamassa, joten kyselin, pitäisikö minun tosiaan ottaa yhteyttä kuluttaja-asiamieheen, jotta asia etenee. Tähän huoltosetä tokaisi, että: ”En halua asioida ihmisten kanssa, jotka alkavat uhkailla. Haluan tehdä työni rauhassa.” Ilmeisesti tosi rau-has-sa ja hi-taas-ti. Päädyin siihen, etten itsekään tahdo enää moisen kusipään kanssa asioida (ilmaisin tämän tietysti asiallisemmin, I kept my cool, like always) ja kysyin, saanko kaikki rahani takaisin, jos haen omaisuuteni pois ja ryhdyn asioimaan toisen tahon kanssa. Ihme kyllä, sehän sitten kävi.

Tappiollehan tässä jään, sillä kuvat hääpäivältä jäivät tosiaankin ottamatta ja nyt kamera on seissyt tyhjän panttina 1½ kuukautta. Mutta pääasia, ettei tuo mies saa minulta penniäkään. Kun olen saanut omaisuuteni turvaan, alan levittää ilosanomaa kyseisestä yrityksestä. Suusta suuhun valokuvausalan tuttavilleni, netin keskustelupalstoilla, ihan missä vain. Tuollainen ”palvelu” tulisi kieltää lailla.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s