Kiukkuinen pillittäjä

Tänään käyttäydyin oudosti. Meni niin hermot vittumaisesti hymyilevään huoltoliikkeen setään, että rupesin itkemään ja haukuin sen pystyyn. Normaalisti olisin, kiltti kun olen, pysynyt asiallisen ystävällisenä ja itkenyt vasta jälkeenpäin. Mutta en tänään, en siinä tilanteessa.

Kamerahan sai matkalla osumaa ja haimme sen vihdoin hääpäivän aamuna huollosta takaisin. Maistraatissa kuitenkin huomasin, että vikaa, jonka olin kertonut siinä olevan, ei ollut korjattu. Huolto kyllä maksoi yli 60 euroa, mutta huoltomies ei osannut kertoa, mitä sille oikeastaan oli tehnyt. Eli ei käytännössä mitään.

Kuvia ei voinut ottaa, joten ainoat kuvat häistämme ovat vieraiden pokkareilla ottamia plus pari polaroid-kuvaa. Tässä välissä täytynee kertoa, että omistan hyvän ja kalliin järjestelmäkameran ja harrastan valokuvausta. Joten kuvat ovat minulle varmasti keskivertotallaajaa tärkeämpiä. Ja kovin tärkeitä kuvat omasta hääpäivästä ovat varmasti ihan kelle tahansa.

Harmituksen määrää on vaikea kuvata. Itse hääpäivänä en antanut asian häiritä liikaa, ihme kyllä. Jälkeenpäin sitten tajusin kaikessa kauheudessaan, kuinka ainutkertaisia ottamatta jääneet kuvat olisivat olleet. Kun ei ollut kuulemma huoltotilanteessa vika tullut esille. Hei haloo, jos on nimenomaan kerrottu, missä vika, niin kyllä se pitää ihan kaivaa esille, jos ei itsestään ilmesty. Perkele.

Kyselin, miten hän aikoo hyvittää virheensä. Vastaukseksi sain omahyväistä hymyä. Eikä aikomustakaan hyvittää yhtään mitään yhtään mitenkään. Kiitos herra huoltomies, tällaista asiakaspalvelua Suomi kaipaa. Täytynee soittaa Canonille ja kertoa, millaisen tyypin kanssa tekevät yhteistyötä. Tai kuluttaja-asiamiehelle. Mitä muuta sitä voi tehdä, yksi pieni ja herkkä ihminen?

Advertisement

One thought on “Kiukkuinen pillittäjä

  1. Päivitysilmoitus: Uhkailun alkeet « Aikuistumassa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s