Pölhö

Gradu lähetetty nykyisessä kuosissaan seminaarilaisille, selittelyineen päivineen. Kaksi ja puoli tuntia varastin lisäaikaa palautukseen, mutta sain vain regressioanalyysin viuhumaan päässäni ilman mitään järkevää suuntaa. En varsinaisesti tunne itseäni tyhmäksi, mutta aikaansaamattomaksi. Siis vaikka kuinka yrittää, nukkuu ja syökin huonosti yhden typerän kirjoitelman takia, niin lopputulos näyttää siltä, että olisin peukaloitani pyöritellyt, en juuri muuta.

Ja mua niin ärsyttää lähetellä keskeneräistä työtä kaikkien kommentoitavaksi. Kyllähän mä tiedän, että siitä puuttuu (vielä) asiaa ja nykyistäkin tekstiä pitää muokata rankalla kädellä. Ei tarvitse tulla kertomaan ihan varta vasten. Kaiken lisäksi olen toisinaan vähän huono esittämään asiaani suullisesti, joten luulen, ettei työni siitä huomenna seminaarissa olijoille selkiydy. Olisipa monilla työkiireitä ja tulisipa sinne vain muutama ihminen.

Voi mikä heikotus, pitää varmaan oikeasti syödä.

Advertisement

One thought on “Pölhö

  1. Se on kyllä iso ärsytys, palauttaa jotain keskeneräistä. Äääh, kyllä sitä tietää että se on ihan vaiheessa vielä, ei sitä kenenkään toisen suusta vielä lisäksi halua kuulla. Ja sitten viel se proffakin, senkin pitää vielä sanoa se sama…
    uh, saispa olla noihin menemättä:)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s