Mitä tekisin kaikelle tälle tavaralle?

Kukaan ei osta vaatteitani kirppiksellä, nyyh. Valittelin tätä Kullalle, jolla oli selitys valmiina: vaatekokoni taitaa olla liian pieni kohderyhmälle. Sitä kokoa kun käyttävät lähinnä teinit. He taas ovat turhan tarkkoja viimeisimmistä trendeistä ostaakseen jotain kivaa, joka on kuitenkin myös so last season. Tai sitten tuotteiden pitäisi olla todella last season ja lähestyä jo retroa. Samaa teoriaa puolustaa myös se, että kenkäni kyllä tekevät kauppansa, koska ovat peruskokoa 38. Menevät myös ei-niin-tarkoille kuluttajille.

Kullan vaatteille on aina löytynyt paremmin ostajia, vaikka hän pyytääkin niistä moninkertaisia hintoja omiini verrattuna. Taitavat äidit edelleen kierrellä ostamassa vaatteita pojilleen ja vaimot miehilleen. Tämän olemme havainneet aiemminkin.

Täytynee ilahduttaa UFF:ia myymättä jääneillä vaatteilla, kun aika koittaa. Sillä mihin minä niitäkin tarvitsisin. Elämä ei rakennu kankaista, napeista ja vetoketjuista. Pitäisi kai muuttaa useammin, niin havahtuisi tavarapaljouteen säännöllisin väliajoin. Valitettavasti elinkumppanini on keräilijäluonne. Ja keräilee kauempaakin.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s