Grrr…

Perkeleen gradu. Olispa jo valmis, en jaksa enää pähkätä sitä. Vaan eihän se ole, ei lähelläkään. Eilen oli taas kerran seminaari, missä käytiin läpi yhden tytön työtä. Annoin hyviä kommentteja siihen liittyen ja sain niistä kiitostakin. Mutta tuo oma työ, ei oikein innosta.

Laitoksellamme pyritään graduista tekemään nykyään artikkelimaisia, joten pituus ei saisi huidella kauheasti yli 30 sivun. Saattaa kuulostaa helpolta, mutta ei sitä ole. Sisällön pitää olla kovin tieteellistä, kaikki turhat löpinät karsitaan. Joka lause siis täyttä asiaa ja aiemmasta tutkimuksesta pitäisi löytää vain ja ainoastaan se oman aiheen kannalta oleellisin.

Tänään mulla on taas hoidettavana asioita kaupungilla, mutta muuten pitää olla ahkera. Jotta ihan oikeasti saisin toukokuun loppuun mennessä gradun mahdollisimman pitkälle eikä tarvitsisi siitä kesällä työn ohessa stressata. Onneksi sentään kesätyö itsessään löytyi kerrankin helposti ja siellä on tuttua ja turvallista viettää pari hassua kesäkuukautta. Eikä todennäköisesti tarvitse enää koskaan tässä elämässä varsinaista kesätyötä hakea. Olettaen, että pystyn tuottamaan sen 30 sivua jotenkin päin fiksua tekstiä. Lienee mahdollista.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s