Hui

Soitin tiistaina maistraattiin ja varasin meille ajan. Vappua saan viettää jo rouvana. Jos siis kaikki menee suunnitelmien mukaan. Tämä tuli sittenkin niin äkkiä harkitsevalle luonteelleni, että välillä kaikki tuntuu epätodelliselta.

Pitäisi järjestää kuvaus ja varmaankin myös kampaaja, ostaa sormus, miettiä ohjelmaa vihkimisen jälkeiselle illalle sekä suunnitella vapun bileitä, missä salaisuus paljastuu suuremmalle seurakunnalle. Huh. Ai niin ja pitäisi vielä valita toinen todistajistani: päätettiin, että kummaltakin tulee kaksi ystävää paikalle. Ja tuhatta muutakin asiaa pitää miettiä. Kuten millä nimellä haluan itseäni jatkossa kutsuttavan. Ja avioehtokin on nykypäivää. Sen pohtimiseen pitänee varata tovi jos toinenkin.

Kulta ei varmaan mieti puoliakaan näistä asioista. Kunhan menee ja tekee. Tuosta vain.

Advertisement

3 thoughts on “Hui

  1. Tervehdys! :) Löysin tänne Pupun blogiin jättämäsi kommentin kautta, kun etsiskelin uusia kivoja blogeja vanhojen kivojen rinnalle… Luulenpa että poikkean toistekin! Mukavaa pääsiäistä, ja tsemppiä kaikkiin edessä oleviin hääjärjestelyihin :)

  2. Tule ihmeessä. Toivottavasti hääjärjestelyissä onni on myötäinen, vähän myöhäänhän tässä ollaan liikkeellä. Tuntuu kyllä vähän hassulta edes puhua häistä, mehän vain mennään naimisiin pienellä porukalla. Iloiset illanistujaiset ennemminkin. Meille sopiva valokuvaaja taisi jo löytyä. Tästä se lähtee.

    Täytyy käydä kurkkaamassa blogiasi kunhan löydän sopivan raon.

  3. Päivitysilmoitus: Pohdintaa vapun kulusta « Aikuistumassa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s