Korvasämpylöitä ja drinkkejä

korvasämpylätKulta leipoi tänään korvasämpylöitä. Tuollaisia korvapuustin näköisiä sämpyjä, joissa on tomaattista täytettä. Ja Kullan tuntien myös ripaus chiliä. Koska chilihän tekee mistä vain ruoasta hitusen parempaa. Hyviä.

Olen niitä itse aikaisemmin muutaman kerran vääntänyt ja hyvin ovat tehneet kauppansa, Kullalle ja vieraille. Parasta koko hommassa oli kuitenkin iloinen ilme Kullan kasvoilla taikinaa rullatessa. Hän kun on viime aikoina ollut kovin stressaantunut ja hymyjä on saanut etsimällä etsiä. Ihan omasta aloitteestaan Kulta ei moiseen ryhtynyt, mutta paljon ei tarvinnut suostutellakaan. Pidän moista reippautta kuitenkin saavutuksena. Siis itseltänikin.

Ja ehei, en ole niin nokkela leipuri, että olisin itse saanut idean toteutuksesta, vaan resepti löytyy Saara Törmän ”Saa vaivata” -kirjasta. Olen vallan ihastunut sekä siihen että sen edeltäjään, ”Keittokomero ja huone” -kirjaseen. Kasvisruokia kaikki tyynni. Jos illanistujaisiin jotain syömistä väsään, melko todennäköisesti resepti on peräisin jommastakummasta.

Muutenkin ollaan saatu tänään paljon aikaiseksi. Kevätsiivousurakka pääosin takana. Ei oltu reissun takia siivottu neljään viikkoon ja pöly alkoi jo käydä keuhkoihin. Siivouksen lomassa töräytettiin GT:t, Kulta taisi juoda kaksinkin kappalein. Sai mutkin suostuteltua, perkules. Jos mun päivän saavutus oli saada Kulta leipomaan, niin oli tuokin Kullalta oiva teko. Mua täytyy aina välillä yllyttää hullutteluun ja Kultaa arkiseen aherrukseen. Niinpä tämä yksi tosikko päästi hetkeksi irti kaikista velvollisuudentunteistaan ja tarpeistaan olla säntillinen, ihan kotonaankin. Juoda nyt viinaa keskellä sunnuntaipäivää.

Tänään täytyy vielä tehdä hakemus työpaikkaan, jonka olen jo saanut. Byrokratiaa.

Advertisement

One thought on “Korvasämpylöitä ja drinkkejä

  1. Päivitysilmoitus: Sukuun « Aikuistumassa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s