milla-emeliinan nano

knomo leather caseSain tänään vihdoin käsiini ikioman iPodini, lähetti kiikutti sen kiltisti kotiovelle. Asiahan voi sinällään tuntua pieneltä (= nano, juu-u), mutta se on kasvanut itseään suuremmaksi, sillä olen harkinnut ostoa jo viime kesän helteistä lähtien. Mikä kertookin paljon tarpeen suuruudesta… Tilaus venähti, koska en osannut päättää, minkä kaiverruksen siihen haluan(!). Suoraan Applelta tilatessahan tuon namun saa yksilöidä kaiverruksella, joten päätin keksiä siihen jonkun tosi etevän/nasevan/suloisen/omaperäisen lausahduksen, mikä olikin oletettua vaikempi tehtävä. Vaan kuinkas sitten kävikään? Nyt siinä seisoo ”milla-emeliinan nano”. Siis melkein, ju nou.

Kaiverruksen tekstiä koneelle näpytellessä saattaa iskeä samanlainen tunne kuin meidän matalalaitaisella parvekkeella, huomasin: että vaikka normaalisti osaan ihan hyvin seisoa paikallaan horjahtamatta, niin nyt ihan varmaan keikahdan ja lennän tuosta kaiteen yli katuun. Tai vaikka oman nimen kirjoittaminen on varmasti yksi niistä viimeisinä katoavista taidoista vaikka mikä afasia iskisi, niin ihan varmaan nyt mokaan tämän.

Eräs viimekesäinen työkaverini oli kaiverruttanut iPodiinsa puhelinnumeronsa. No joo, ehkä ihan ymmärrettävää nyt kun numerosta ei enää tarvitse liittymää vaihtaessa luopua. Mutta silti, vähän hölmöä mielestäni. Mistä sitä tietää, jos vaikka muuttaa ulkomailla, niin siellä ei varmasti kukaan kovin kauaa Suomi-liittymällä jaksa pelata. Tai jos vaihtaa firmaa ja saa työsuhdeliittymän ja alkaa hoitaa kaikki puhelunsa sillä. Ja kuinka ollakaan, laitteen taakse kaiverrettu numero oli väärin. Tämän tarinan kuulleena voi itsekin alkaa epäillä, saako nimensä kirjaimet sittenkin sekaisin, jos oikein yrittää.

Tilauksen tein toissaviikon perjantai-iltana saunan jälkeen, olemattoman alkoholimäärän nautittuani, mutta silti jotenkin vapautuneessa tilassa :) Sanoin piut paut hienoille teksteille ja tilasin. Ei kaduta. Menin myös tilaamaan laitteelle kuvassa näkyvän, ihastuttavan tyylikkään vaatteen (Knomolla on myös muuten ihan kohtuullisen kivan näköisiä läppärilaukkuja – varsinkin miesten mallit miellyttää yksinkertaisuudellaan). Nanon nahka-asuste ei nyt kyllä ollut ihan halpa, mikä voi jossain vaiheessa vähän kaduttaakin. Mutta onpahan laadukas ja kestää käytössä. Ja sopii oivallisesti yhteen punaista nahkaa olevan lompakkoni kanssa. Tai vaihtoehtoisesti sujahtaa elegantisti punanahkaiseen pikkulaukkuuni.

Kuva Applen sivuilta.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s