Pienistä miehistä

pieni vihreä miesOlin väärässä sunnuntaisen tyttövauvaepäilyni suhteen. Se olikin poika, pöh. Ja syntyi muuten vielä ihan ajoissa samana iltana, vaikka tosiaan iltapäivällä vielä kahviteltiin keskustassa. Siis ei pojissa mitään vikaa, mutta olis ollut kiva veikata oikein.

Ai niin, mutta voipas pienissä pojissa olla vikaakin. Jos joku sattuu saamaan osakseen yhden villin pikkupojan (jotka ovat siis tavallaan ihanan eläväisiä, siihen tiettyyn pisteeseen saakka), en toivoisi tälle seuraksi toista samanmoista. Ihan vain äidin hermoja säästääkseni. Miten kahden sellaisen vintiön kanssa selviää? Kullan serkulla on kaksi pikkumiestä, joiden huutoa ja syöksyilyä pää edellä kohti kivilattiaa katsoin taannoin hitusen kauhuissani. Että eihän meille sitten ikinä tuollaista, jooko.

Jotenkin hölmönä sitä toisinaan ajattelee, että poikahan sitten perii luonteensa isältään ja tyttö äidiltään. Vaikka eihän se noin mene. Periytymisissä on se kiva, että ne menee ihan miten sattuu ristiin rastiin. Meidän tapauksessa olisi jopa suotavaa, että jos pojat nyt luonnostaan ovat vähän villimpiä tapauksia, niin siihen päälle ei enää iskettäisi Kullan äkkipikapikkuvanhamullekaikkihetinyt -luonnetta. Joka on siis oikein hyvä sellaisenaan, mutta vanhemmille varmasti toisinaan raskas. Jotkut tytötkin voivat toki olla kovin vallattomia, jo kohdussa, kuten Elanorin -öh, vallaton – video todistaa.

Miksiköhän eksyin jälleen kerran näihin lapsiaiheisiin? Tästä saa nyt jo ihan väärän kuvan siitä, missä ajatukseni pyörivät. Hus pois kaikki vauvat ja männynkävyt! Oikeasti ajatukset liitelevät tentissä ja harkkatyössä, jotka pitää molemmat saada pakettiin ensi viikolla. Jotta voi sitten hyvillä mielin lähteä lomalle.

Gradu taas on hautautunut hetkeksi jonnekin ajatusten takamaille. Ei nappaa. Puuh.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s