Kello käy

Taas miellyttävä viikonloppu takana. Näitähän nyt tulee :) Piti kyllä lukea enemmän tenttiin, kuin olen lukenut. Mutta kun se on mun tokavika kirjatentti ikinä (ainakin tässä tutkinnossa), niin en jaksa liikoja rasittaa itseäni. Motivaatio on ymmärrettävästi vähän hukassa. Tuntuu, että opitut on jo opittu. Tietotaso on se mikä on eikä viime hetken spurtti asioita mihinkään muuta. Sittenhän sen näkee kun töihin pääsee, mitä on päähän jäänyt ja mitä ei. Todennäköisesti siinä vaiheessa voi olla vastassa itsesyytöksiä siitä, miksi en enempää opetellut, kun siihen tarjottiin tilaisuus. Tai sitten vain klaaraan kaiken. Niinpä.

Eilen illalla olin parin opiskelukaverin kanssa oluilla. Oi kun jäi hyvä mieli. Noi on niitä hetkiä, joita kaipaan. Muutama juoma ajattelevassa seurassa.

Tänään kahvilla tyttöjen kanssa. Tuntui olevan mullistuksia ilmassa: yksi lähdössä pariksi kuukaudeksi muille maille suureen seikkailuun ja toinen oikea jalka jo synnytyssairaalan oven välissä. Ihailtavan rauhallista toimintaa tulevilta vanhemmilta. Okei, täytyyhän se ottaa vakavasti, jos toista vähän väliä supistelee (eli melkein jo synnyttää, hui), mutta ylimääräinen hätiköinti sikseen. Tuleva isä kellotteli vieressä ja me jatkettiin kahvittelua normaaliin tapaan. No ehkä vähän tavallista innostuneempina siitä, että pian kasvaa tyttöjen joukko yhdellä pikkuruisella. Sukupuolesta ei vanhemmilla ole tietoa – tai eivät ainakaan ole myöntäneet – mutta mulla on joku pinttynyt käsitys siitä, että tyttö sen täytyy olla. Lähipäivinä se selvinnee.

Jos sattuu tilanne joskus omalle kohdalle (synnytys), niin mäkin haluan suhtautua siihen yhtä rauhallisen urheasti. Ettei mitään loppuhetken panikointia, niin kuin esimerkiksi aina ennen matkalle lähtöä.

Päivän kruunasi kaupungin paras pestopasta Kullan kanssa.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s