Prinsessa Itkupilli

Iski stressi. Setä soitti paikasta, joka ollaan varattu häitä varten ja kysyi, ollaanko edelleen pitämässä varaus, koska muut ovat kyselleet samaa päivää. Hän nyt halusi varmistaa, ollaanko tosissaan, ennen kuin ilmoittaa seuraaville, että ei käy. Tietysti sanoin, että ollaan tulossa juu. Kun ei olla muutakaan päätetty. Pakko kai tosissaan tehdä ratkaisuja asian suhteen. Miten voi päätöksenteko tässä asiassa tuntua näin mahdottomalta? Häihin uppoaa ensinnäkin ihan kohtuuton summa rahaa – varsinkin kun haluaa Rembon puvun eikä mitään tusinakolttua ;). Mieluummin niilläkin rahoilla reissaisin johonkin kauas tai kustantaisin monta vuotta jotain harrastusta lapselle, joka joskus ehkä saadaan. Ja toisaalta prinsessaleikit ja juhliminen ei ole oikein ikinä olleet mua varten. Ah-dis-tus.

Advertisement

3 thoughts on “Prinsessa Itkupilli

 1. pakko kommentoida, koska elät niin samanlaisessa elämäntilanteessa kuin minä. viime syksynä mentiin naimisiin, uusi elämä aluillaan mahassa ja gradukin pitäisi jossakin hormonimyrskyssä vääntää. hirvee stressaaja olen aina ollut ja loistovinkin haluan stressaukseen ja ahdistuskohtauksiin antaa: hankkiudu raskaaksi! odottavan äidin hormonit tai joku systeemi estää äidin ylettömän stressauksen ja näin ollen lupsakkuus tulee odotusaikana itsestään. oikeasti ollu todella vapauttavaa näiden kaikkien opiskeluvuosien stressauksen ja kaikkien pikku nippelienkin stressausten jälkeen…

  toivottavasti löydätte omanlaisen ja -näköisen ratkaisun häittenne kans. minua myös kuvotti ja inhotti kaiken maailman rutiinit ja kaavat, joita häissä on totuttu näkemään, samoin kuin morsianten kilpailu, vertailu yms. omista häistä ei jää harmittamaan mikään muu kuin ne jutut, joita ei ole tehnyt niin kuin itse oikeasti haluaisi. jos maistraatti tuntuu hyvältä, niin antakaa palaa vaan! ja jos päädytte isompiin kemuihin, niin koeta nauttia siitä järkkäyksestäkin, vaikka väkisellä välillä lipsuu stressauksen puolelle.

  mukavaa kevättä teille!

 2. Kiitos kommentista, ensimmäisestä sellaisesta!

  Tuo raskausaihe on sikäli pinnassa, että yksi ystävistäni saa lapsen ihan minä päivänä tahansa ja lisäksi lueskelen mielenkiinnolla muutamaa raskausaiheista blogia. Ei tuo stressin poisto ehkä maailman paras syy ole hankkiutua raskaaksi ;) Mutta kenties pieni lisäkimmoke – sitten joskus.

  Niinpä niin, pääasia, että päänsä pitää – hääasioissakin.

 3. Päivitysilmoitus: Vatvomista « Aikuistumassa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s